Ukratko o nama

Poliklinika OTOS-Vita zdravstvena je ustanova za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju kojoj je osnivač i vlasnik tvrtka OTOS ortopedska tehnika iz Osijeka. U poliklinici je stalno zaposleno 7 fizioterepeuta, 1 medicinska sestra, 1 liječnica primarijus specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije i 1 specijalizant fizikalne medicine i rehabilitacije.

10

zaposlenih stručnjaka

20+

različitih usluga

5000+

pregleda u protekloj godini

Lokacija

Smješteni smo u Osijeku, u prekrasnom ambijentu OTOS-ove žute ljepotice - zgrade u Vukovarskoj 1. Zgrada je obnovljena i potpuno prilagođena osobama s tjelesnim oštećenjima.


Vaše nam je zdravlje važno!

Usluge

U Poliklinici je moguće obaviti specijalistički fizijatrijski pregled, uključujući mišljenje o radnoj sposobnosti, preporuku za stacionarnu rehabilitaciju, fizikalnu terapiju u kući i opskrbu ortopedskim pomagalima. Nakon liječničkog pregleda obavljamo fizikalnu terapiju. Preko HZZO uputnice obavljamo: individualne i grupne vježbe, ultrazvuk, laser, solux, kriomasažu, elektroterapiju (TENS, IFS, DDS, galvanizacija, UP struje, elektrostimulacija), magnetoterapiju, limfnu drenažu i terapiju udarnim valom (ESWT).


Tehnologija

Kako bismo pratili najnovije trendove u zdravstvu stalno ulažemo u tehnološki napredne medicinske uređaje i u stručno usavršavanje našeg osoblja. U našoj ustanovi bolesnici mogu biti tretirani aparatom za udarni val koji je često jedini i/ili posljednji izbor neoperativnog liječenja tvrdokornih slučajeva tegoba uzrokovanim kalcifikatima u ramenu, teniskim laktom, petnim trnom, a prikladan je i za oporavak kod raznih sportskih trauma. Od nedavno u našoj ustanovi imamo kinetec aparat za koljeno koji nam služi za rehabilitaciju odnosno za tretiranje ograničenja pokreta koljena razne etiologije – najčešće se radi o postoperativnim stanjima, posttraumatskim kontrakturama ili kod ograničenja kretnji koljenom zbog degenerativnih promjena koljena.


Najnovije objave

Imate pitanja za nas?

Obratite nam se s povjerenjem za sva pitanja o uslugama Poliklinike.

Kontaktirajte nas