Ukratko o nama

Poliklinika OTOS-Vita zdravstvena je ustanova za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju kojoj je osnivač i vlasnik tvrtka OTOS ortopedska tehnika iz Osijeka. U poliklinici su zaposleni liječnica specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije, medicinska sestra i pet fizioterapeuta.

7

zaposlenih stručnjaka

10+

različitih usluga

100+

pregleda u protekloj godini

Lokacija

Smješteni smo u Osijeku, u prekrasnom ambijentu OTOS-ove žute ljepotice - zgrade u Vukovarskoj 1. Zgrada je obnovljena i potpuno prilagođena osobama s tjelesnim oštećenjima.


Vaše nam je zdravlje važno!

Usluge

U Poliklinici je moguće obaviti specijalistički fizijatrijski pregled, uključujući mišljenje o radnoj sposobnosti, preporuku za stacionarnu rehabilitaciju, fizikalnu terapiju u kući i opskrbu ortopedskim pomagalima. Nakon liječničkog pregleda obavljamo fizikalnu terapiju. Preko HZZO uputnice obavljamo: individualne i grupne vježbe, ultrazvuk, laser, solux, kriomasažu, elektroterapiju (TENS, IFS, DDS, galvanizacija, UP struje, elektrostimulacija), magnetoterapiju i limfnu drenažu. Terapiju udarnim valom (ESWT) obavljamo privatno.


Tehnologija

Kako bismo pratili najnovije trendove u zdravstvu stalno ulažemo u tehnološki napredne medicinske uređaje i u stručno usavršavanje našeg osoblja. U Osijeku smo za sada jedina ustanova u kojoj bolesnici mogu biti tretirani aparatom za udarni val koji je često jedini i/ili posljednji izbor neoperativnog liječenja tvrdokornih slučajeva tegoba uzrokovanim kalcifikatima u ramenu, teniskim laktom, petnim trnom, a prikladan je i za oporavak kod raznih sportskih trauma.


Najnovije objave

Od nedavno i u Osijeku postoji mogućnost liječenja tegoba lokomotornog sustava udarnim valom.Udarni val ili „shockwave therapy“ naziv je za...

Imate pitanja za nas?

Obratite nam se s povjerenjem za sva pitanja o uslugama Poliklinike.

Kontaktirajte nas